Šampon kopriva&ružmarin

40g 

Biljni šampon na prirodnoj bazi sa dodatkom pulvisa koprive i ružmarina. Odličan je za jačanje kose, cirkulaciju vlasišta, rast kose a djelotvoran je kao pomoć kod masne kose i prhuti. 

  • prirodni sastojci
  • ne sadrži konzervanse
  • dovoljan za 40 pranja 

 

Popis sastojaka:

Prirodna ručno rađena baza, kopriva list, preslica, ružmarin, et.ulje menta, et.ulje limun, et.ulje lavanda, et.ulje palmarosa.


Šampon lavanda&bergamot

40g 

Biljni šampon na prirodnoj bazi odličan kod osjetljivog vlasišta, dermatitisa, kožnih infekcija te suhe kose.

  • prirodni sastojci
  • ne sadrži konzervanse
  • dovoljan za 40 pranja 


Popis sastojaka:

Prirodna ručno rađena baza, prah kadulje, et.ulje bergamot, et.ulje lavanda, et.ulje kadulja. 


Freya sapun 

95g 

Freya sapun je biljni sapun obogaćen crnim ugljenom i zelenom glinom, odličan protiv perutave kože, kože zahvaćene aknama i gljivicama, protiv lišaja i herpesa.

Ne sadrži SLS niti druge opasne aditive.

Rok trajanja je 24mj. 

 

Popis sastojaka:

Kokosovo ulje, ricinusovo ulje, maslinovo ulje, palmino ulje, bademovo ulje, et.ulje lavanda, kadulja, čajevac, ravensara, palmarosa.

Cybella sapun

95g 

Cybella sapun je blagi sapun za problematičnu kožu beba i odraslih, odličan kod dermatitisa, psorijaze, crvenila kože, alergija.

Ne sadrži SLS niti druge opasne aditive.

Rok trajanja je 24mj.


Popis sastojaka:

Kokosovo ulje, ulje ricinusa, maslinovo ulje, palmino ulje, bademovo ulje, et.ulje pačuli, kadulja, bergamot, lavanda. Svijeće od 100% sojinog voska

50g 

100g 

Svijeća je napravljena od 100% prirodnog sojinog voska, 100% prirodnih mirisnih ulja koja ne sadrže parabene, te fitilja koji je bez olova i cinka.

Zbog niže točke taljenja djelotvornije se kombiniraju s prirodnim uljima, a mirise otpuštaju sporo i postupno. Samim time i intenzivnije.

Pravilnim korištenjem svijeće u njenim blagodatima uživa se još dulje. Prilikom prvog paljenja ostavite ju da gori dovoljno dugo da se gornji sloj voska potpuno otopi, od ruba do ruba. To je dobro učiniti svaki puta kada zapalite svijeću. 

Redovito kratite fitilj jer to pomaže držati plamen pod kontrolom. Izradite web-stranice besplatno!